Cautare

1770 de rezultate pentru "liste note examen suplinire oradea" (3.15 secunde)
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
69 de plangeri penale "Faptuitorul a racolat diferite persoane care cautau un loc de munca, printre care si subsemnatii, promitandu-ne un loc de munca bine platit in situatia in care vom fi de acord sa scoatem anumite sume de bani de la diferite banci din Oradea, sa-i predam aceste sume, iar el s-a obligat sa achite ratele lunare.
Sediul SC Olimpia SA Oradea, situat pe str. ... Este vorba de cladiri (corp de fabricatie, cladire produse finite, centrala termica, atelier forja si magazie) si un teren de 8.481 m2, situat in Oradea, str. ... 68746 a localitatii Oradea.
Opportunity Microcredit Romania si-a deschis, ieri, noul punct de lucru in Oradea, pe strada Dimitrie Cantemir, nr. ... Abrudan Cosmina, directorul Agentiei din Oradea, a declarat cu ocazia deschiderii oficiale ca misiunea Opportunity Microcredit este sprijinirea infiintarii si dezvoltarii firmelor private mici si mijlocii, prin acordarea de microcredite.
Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest a lansat ieri la Oradea doua scheme de finantare in cadrul Programului Operational Regional.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. ... cunoasterea perceptiei angajatorilor cu privire la calitatea pregatirii profesionale a absolventilor Universitatii din Oradea;
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. ... Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Conform lui Eduard Florea, directorului Directiei Economice a Primariei, Electrocentrale a fost nevoita sa ceara aceasta majorare pentru ca Oradea avea unul dintre cele mai mici preturi ale gigacaloriei ti beneficiaza de o subventionare foarte mica de la bugetul de stat.
Eduard Florea, director executiv al Directiei Finante Locale din cadrul Primariei Oradea, ne-a declarat, in cadrul unui seminar organizat recent, ca acest program exista doar pe hartie.
*Hotelierii considera nejustificata cresterea taxei de sedere la 0,5% Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri dupa-masa, in Sala Traian Mosoiu din cadrul Primariei Oradea, o intalnire intre reprezentantii societatilor hoteliere si cei ai administratiei locale.
Cel mai mare mall Tiago va fi deschis in primavara 2009, la Oradea, in urma unei investitii de circa 150 de milioane de euro.
Documentatia necesara Pentru a beneficia de facilitati, solicitantii vor trebui sa depuna un dosar la camera 23 din cadrul Primariei municipiului Oradea, nu mai tarziu de ultima luna a anului in care s-a finalizat lucrarea.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, judetul Bihor.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
A MURIT SI MEDICUL REZIDENT O cursa umanitara Bucuresti - Oradea a fost implicata, luni dupa amiaza, intr-un accident aviatic in judetul Cluj, intre localitatile Huedin si Campeni.
"Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut. ... Barbatul, pentru a-si vedea copilul, se deplaseaza des la Oradea.
Conducerea Primariei Oradea in frunte cu arhitectul-sef isi pot freca palmele linistiti. ... cel din Oradea este mai nou si importat din China. ... Fata de criticile aparute ieri in presa locala, Serviciul de Imagine al Primariei Oradea a replicat, imediat, printr-un comunicat, nesemnat insa de niciun reprezentat al departamentului respectiv.
google-analytics.com